Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 20:17

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

З ініціативи Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім.В.Лягіна, в рамках обласного творчого огляду Миколаївської області «Ми-українці», присвяченого 25-й річниці незалежності України, тривають інтерактивні скайп-зустрічі дітей з різних куточків України. В рамках номінації «Усі ми діти твої, Україно!» читачі бібліотек діляться своїми думками та мріями про майбутнє нашої держави. Зустріч відбулась 25 квітня 2016 року, тема якої «Читаюча дитина &nd ... Читати далі »

Просмотров: 551 | Добавил: Оксана | Дата: 25.04.2016 | Комментарии (0)

Бібліотекарі Петриківської районної бібліотеки для дітей та читачі книгозбірні переконані – тільки разом можна перетворити Петриківщину на чисту екологічну зону, привабливу для життя.Бо всі ми хочемо жити в чистому довкіллі, купатися в чистій воді,пити джерельно чисту воду.А для цього нам треба змінити свою свідомість та свідомість інших. Саме з цією метою була створена в 2016 році і діє комплексна програма «Зелений смайлик». 23 квітня в сонячний весняний день бібліотекарі прийняли участь у Всеукраїнській толоці , щоб зробити свій внесок у створення привабливої, гарної Петриківки. Біля приміщення бібліотеки діяла акція «Ми за чисте довкілля», а ще у нас розквітли : бузок, тюльпани, нарциси, дика м’ята і кульба ... Читати далі »

Просмотров: 456 | Добавил: Оксана | Дата: 23.04.2016 | Комментарии (0)

                                                                                                    

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним свято ... Читати далі »

Просмотров: 498 | Добавил: Оксана | Дата: 22.04.2016 | Комментарии (0)

 

Знання англійської мови – це двері у великий світ і чудові перспективи. Вивчення англійської мови – не лише важливий крок на шляху до Євроінтеграції України, а й вимога сьогодення. Саме тому 2016 рік, відповідно до указу Президента України Петра Порошенка, оголошено Роком англійської мови в Україні.
Не стоїть осторонь і наша бібліотека. 18 квітня 2016 року Петриківська районна бібліотека для дітей прийняла естафету та представила на розсуд користувачів свою версію «Книжкового Біг-Бену», презентація книжкової виставки – імпульсу відбулась  у відділі абонемента бібліотеки 19 квітня і викликала у читачів  зацікавленість та захват.   Творча група бібліотекарів намагалась максимально розкрити тематику, ідею , а також виконати умови естафети нової мобільної книжкової виставки в межах проекту М ... Читати далі »

Просмотров: 662 | Добавил: Оксана | Дата: 20.04.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні, 15 квітня, День екологічних знань. Відзначається з 1992 р., коли на Конференції ООН в Ріо-де-Жанейро, де обговорювалися проблеми навколишнього середовища, було підкреслено величезне значення екологічної освіти населення всіх країн світу в реалізації стратегії виживання і для сталого розвитку людства. В Україні відзначається з 1996 р. щорічно. Головна мета свята – просування екологічних знань і формування екологічної культури населення, інформування громадськості про стан справ у галузі екологічної безпеки та про стан довкілля, а також виховання і підготовка громадянина, який вміє мислити екологічно. У безмежному просторі Всесвіту – Земля єдиний дім людства. Усі ми живем у цьому спільному домі і кожен з нас впливає на його стан своїм повсякденним життям. Будь – який вчинок проти природи за принципом бумеранга повертається до нас, завдаючи шкоду здоров’ю та підриваючи матеріальний добробут. Протидіяти так званому «біотероризму», за ... Читати далі »

Просмотров: 475 | Добавил: Оксана | Дата: 15.04.2016 | Комментарии (0)

    11 квітня щороку за рішенням Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний День визволення в’язнів фашистських концтаборів.

На Петриківщині  цього дня вшанувати пам’ять жертв фашистського режиму, людей які зуміли вистояти у полоні, віддати данину скорботної пам’яті мільйонам чоловіків, жінок і дітей країн поневоленої Європи, закатованих у нацистських концтаборах вшанували людей, яким судилося пережити нелюдські тортури у фашистських таборах.  Петриківська районна бібліотека для дітей провела інформаційну годину «Фашистські табори смерті» з нагоди  Дня визволення в'язнів фашистських концтаборів для учнів 9-А класу Петриківської середньої школи (кл. керівник – Пацьора Л.П.).  Був організований показ документальних кадрів, на яких зображено життя людей в концентраційних таборах і звірства німецьких солдатів. Під  час зустрічі  учасники зібрання   ... Читати далі »

Просмотров: 558 | Добавил: Flash | Дата: 11.04.2016 | Комментарии (0)

Світ так швидко змінюється і ставить перед нами нові вимоги, а ми, бібліотекарі, змушені постійно навчатися, удосконалювати свої професійні знання. Зміни, які відбуваються, потребують нових підходів до роботи бібліотечних закладів в умовах розвитку громадянського суспільства. 7 квітня 2016 року відбувся обласний семінар «Передові бібліотечні практики ,як інтеграційні можливості бібліотеки для дітей», який відвідала  бібліотекар абонемента Петриківської районної бібліотеки для дітей Потапенко Ю.В.

Цей семінар підтвердив сучасне уявлення про професійну компетенцію і процеси, які впливають на створення і поширення інновацій, є основними факторами в процесі розвитку сфер діяльності  МКЗК «Централізована система бібліотек для дітей» .Саме така бібліотека, яка стала багатофункціональним інформаційним терміналом для надання акумульованих знань . Позитивний імідж бібліотек, безумовно, залежить від економічних показників і фінансування, та водночас в ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Добавил: Оксана | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

Петриківська  районна  бібліотека для дітей включилась у проведення обласного творчого огляду-конкурсу Миколаївської області  «Ми – Українці».  Беручи участь в номінації  «Усі ми діти твої, Україно!» для наших читачів, ми вже організували дві інтерактивні скайп-зустрічі з читачами  дитячих бібліотек  Миколаївщини. 7 квітня 2016 року відбулася скайп-зустріч між працівниками та користувачами Петриківської районної бібліотеки для дітей та Арбузинської дитячої бібліотеки в рамках програми «Усі ми діти твої, Україно!» за темою

« Сім’я-острівець щастя і затишку». Під час проведення даного заходу бібліотекарі  Петриківщини розповіли  про свій край, коротко про історію бібліотеки,а також про досвід роботи з сім’ями. Арбузинська РДБ під час скайп зустрічі представила цікаве знайомство з багатодітною сім’єю, її багатосторонньо та творчо розвиненими дітьми, адже ця сім&r ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: Оксана | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей привітно зустріла юних переможців 2-го етапу міських та районних конкурсів «Книгоманія» у Міжнародний день дитячої книги 2 квітня. 
Петриківщину  представили талановиті та ерудовані читачі від КЗК «Хутірська с\б» Дамаскіна Даша, учениця 7 класу та від КЗК «Гречанівська с\б» Кравець Альона , учениця 6 класуВідповідаючи на непрості запитання вікторини, вони демонстрували свої знання класичної української та зарубіжної літератури. Діти отримали Дипломи за участь у 3-му обласному турі Всеукраїнського конкурсу, книжки та календарі від видавництва «Веселка», ілюстровані за українськими народними казками
                                            &nbs ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Добавил: Оксана | Дата: 05.04.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 58 59 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz