Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 00:43

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 24 » «Багато в світі є краси , яку так часто ми не помічаєм!»
14:46
«Багато в світі є краси , яку так часто ми не помічаєм!»

З метою популяризації діяльності і послуг бібліотеки, а також виявлення талантів в фотосвітлин, надання можливості продемонструвати свої кращі творчі роботи, в публічних бібліотеках Петриківського району    було оголошено районний  фотоконкурс на тему: «Багато в світі є краси , яку так часто ми не помічаєм!», Завдання фотоконкурсу: формування у мешканців місцевої громади, різних категорій населення стійкої потреби у читанні, популяризації  рідного краю засобами фотомистецтва, стимулювання творчих та інтелектуальних здібностей працівників книгозбірень.

Участь у фотоконкурсі  прийняли 9 бібліотек :Петриківська районна бібліотека, Петриківська районна бібліотека для дітей, Шульгівська сільська бібліотека,Гречанівська сільська бібліотека,Єлизаветівська сільська бібліотека,Іванівська сільська бібліотека,Червонопартизанська сільська бібліотека,Петриківська селищна бібліотека,Куурилівська селищна бібліотека та дві авторські колекції фотосвітлин Насонової О.А.( директора РКЗК «Петриківська ЦБС») та Пікуш С.П. ( бібліотекар читальної зали РБ).

                                                                                                 

                                                                                                

  Журі у складі Дашівець А.О. (головного спеціаліста відділу культури Петриківаької рда),Губи О.В.(методста II категорії РБК),Пікуш О.Г.(директора РБК) підвело підсумки конкурсу і визначило переможців :

I – Іванівська сільська бібліотека (завідувач бібліотеки Маляр Т.І.).

II – Гречанівська сільська бібліотека (завідувач бібліотеки Столяренко Л.М.). та автор індивідуальних фотосвітлин Насонова О.А.(директор РКЗК «Петриківська ЦБС».

III – Єлизаветівська сільська бібліотека (завідувач бібліотеки Устенко С.А.).

       Петриківська районна бібліотека для дітей подавала на конкурс  дві роботи ,які нажаль не перемогли , але конкурс є конкурс , проте любов до рідного краю, його неперевершеної краси првертає і учасників, і глядачів- поціновувачів фотомистецтва.

                                                                                                     

                                                                                                    

Ми щиро вдячні всім учасникам, які взяли участь у фотоконкурсі. Окремі вітання переможцям конкурсу, чиї роботи виявилися найбільш вдалими та цікавими.                                                                                                                                                                                                  Усім учасникам бажаємо нових творчих злетів та перемог!

Переглядів: 507 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz