Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:31

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 15 » Бібліотечні працівники на ІІІ форумі “Креативні індустрії: Україна – світу”
11:00
Бібліотечні працівники на ІІІ форумі “Креативні індустрії: Україна – світу”

14-15 листопада 2017 року у м. Дніпро в рамках проекту “Містки громадської активності” за фінансування ЄС проходить ІІІ форум “Креативні індустрії: Україна – світу”. В заході беруть участь креативні підприємці, інноватори, менеджери культури, експерти та інвестори, щоб обговорити перспективи розвитку бізнесу в креативних індустріях, разом знайти нові, нестандартні рішення старих проблем і дати поштовх впровадженню креативних ідей для соціально-екномічного процвітання та активізації позитивних змін в Україні. Форум – це два дні ділового спілкування, розбору кейсів, представлення нових проектів, перегляд експомісць та велика кількість позитивних вражень , корисного досвіду з розвитку креативних індустрій з різних регіонів України. Надзвичайно важливим є те, що українські винахідники здатні дати світові корисні інновації, українські митці — нові віяння у розвитку культури і мистецтва, а українські креативні підприємці — забезпечити економічне процвітання нашій країні.
В цьому ми з вами переконуємось на третьому форумі креативних індустрій, що проходить під назвою «Україна -світу». Ідеї, концепти, проекти і продукти, що можуть бути цікаві закордонним партнерам протягом двох днів представляють і обговорюють понад 200 учасників з усієї України.
Учасниками є
автори і розробники проектів, творчі підприємці, менеджери культури, представники профільних організацій з різних регіонів України, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти з розвитку територій, інвестори.

Важливим є те, що до цього заходу долучилися і бібліотечні працівники, які ніколи не байдужі до розвитку галузі культури та змін в культурній політиці в країні.

                              
Особистий досвід - це одночасно інструмент і скарб. Цим людям є, про що розповісти, у їх в запасі море цікавих і корисних речей, якими вони раді поділитися. Їх імена - це кращі аргументи на користь того, що Форум Креативних Індустрій відвідати потрібно. Звичайно, за умови, що ви - натура творча, вам не байдуже ваше майбутнє, яке ви не відділяєте від майбутнього країни.

Переглядів: 369 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz