Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 03:31

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 3 » Бібліотек@ для дітей — територія ідей
16:44
Бібліотек@ для дітей — територія ідей
           Під такою назвою  11 червня 2014 року    було проведено засідання обласного клубу ділового спілкування «Професіонал»    на базі Петриківської районної бібліотеки для дітей . Захід було проведено задля впливу публічних бібліотек Петриківського району на утвердження позитивного іміджу закладів культури як  центрів з усіх питань  обслуговування користувачів-дітей , організаторів дитячого читання та спілкування. На засідання клубу завітали колеги з Царичанського, Магдалинівського,Криничанського,Софіївського,Межівського,Новомосковського,Дніпропетровського районів та міст Дніпропетровська, Дніпродзержинська,Кривого рога,Новомосковська. 
    Заняття клубу  відкрила заступник директора обласної бібліотеки для дітей Прокопович-Ткаченко О.О.,яка привітала учасників,побажала плідної праці та вручила подарунки для читачів бібліотеки для дітей - книги. Працюючи за програмою обласного клубу, присутні прослухали виступ начальника відділу культури, туризму, національностей та релігій Петриківської райдержадміністрації Лук’яненко О.В. на тему: «Бібліотеки Петриківського району у просторі і часі».
      Директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова  Оксана    у своєму виступі «Сучасні бібліотеки району: впроваджуємо інновації, зберігаємо традиції» зазначила, що час вимагає від бібліотекарів високого професіоналізму, компетентності, оволодіння та готовності до оновлення знань, пошуку та впровадження нових ідей, постійного підвищення рівня загальної культури і освіти.
      Про "Мозаїку інноваційного досвіду" розповіла заступник директора по роботі з дітьми РКЗК "Петриківська ЦБС" Наталія Шумейко.
      Консультацію "Вектори інноваційної діяльності бібліотек для дітей у структурі інформаційних потреб громади" провела  завідуюча відділом удосконалення методики бібліотечної роботи з дітьми обласної бібліотеки для дітей Наталія Резніченко. 
       Сподобалася відвідувачам презентація відділу дитячого абонементу  «Створюємо гармонію та успіх», яку провела бібліотекар РДБ Потапенко Юлія. Допомогла пройти «Літературними стежками Петриківщини» наш краєзнавець, вчитель української мови та літератури Петриківської СЗОШ   Пелих Олена Михайлівна. 
     Привабили  учасників «метушливі метелики», яких виготовляли із великим задоволенням  діти, члени клубу «Бджілка», яким опікується Бутко Ольга, бібліотекр РДБ.
     Потім усіх запросили у Містечко майстрів (майданчик біля бібліотеки).  Колектив РКЗК «Петриківська ЦБС» та сільські, селищні бібліотеки Петриківського району дотримуються золотого правила: „Своє професійне вміння  віддавати  читачам, працювати з ними і для них”. Вдячні читачі ніколи не забувають дорогу до рідної бібліотеки: приходять до неї у дитячому віці, проводжають тут дитинство, зустрічають юність, а згодом обов’язково приводять до бібліотеки і своїх дітей. Ось і цього літнього дня до Петриківської  районної бібліотеки  завітало багато користувачів  з усіх сіл і селищ Петриківського  району , де протягом дня діяв творчий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою». Постійні учасники гуртків та клубів за інтересами , що діють при бібліотеках району, провели майстер-класи з різних видів мистецтв, де всі бажаючі змогли проявити свою творчість та креативність. Бібліотекарі продемонстрували колегам. що діяльність бібліотек спрямована на виявлення й підтримку талановитих дітей під гаслом «У різних барвах веселкових – мистецтво наших читачів». Мали позитивний резонанс персональні та колективні виставки малюнків, аплікацій, виробів з бісеру, соломки, насіння, орігамі, декупажу та інших матеріалів, створених дітьми.
 
 
     При підведенні підсумків засідання обласного клубу «Професіонал» колеги поділилися враженнями, обмінялися думками щодо подальшого функціонування бібліотек та їх ролі у суспільстві.            
    На наш погляд, зустріч пройшла вдало. Хочемо подякувати всім небайдужим, хто допоміг бібліотеці щиро і гостинно прийняти гостей з різних куточків нашої області.
  
 
 
   
   
       
   
   
       
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 649 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz