Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:54

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 3 » Будьмо толерантними
11:57
Будьмо толерантними

Чергове засідання кіноклубу «DOCUDAYS UA Світлячок» відбулося в стінах Петриківської районної бібліотеки для дітей. Були запрошені учні 8-А класу Петриківської середньої школи (класний керівник Дорошова Т. Г.). Учасникам був показаний фільм «Готель 22» режисера Елізабет Ло. Події фільму відбуваються протягом однієї драматичної ночі в автобусі у Кремнієвій долині (штат Каліфорнія США). Удень це звичайний міський автобус. Проте вночі він перетворюється на неофіційний притулок для бездомних. Не зважаючи на те, що дія фільму відбувається в далеких Сполучених Штатах, тема безпритульних дуже близька для нашої країни. Також символічним стало те, що показ фільму відбувся 1 березня в день толерантності. Тому для обговорення фільму учням були запропоновані теми, які стосувалися терпимого відношення до людей, які в силу життєвих обставин стали безхатченками. Безпритульні – це особи, у яких відсутнє постійне місця проживання, відсутність зайнятості суспільно корисною працею. Таке визначення дали учасники клубу. Але темою обговорення стало не саме поняття, а ставлення суспільства до таких осіб. Дітям було запропоновано на мить уявити себе головою великого міста, і запропонувати способи вирішення проблем «бомжів».

На зустріч також була за прошена Орел Л.І. заступник начальника відділу бюро правової допомоги Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Яка ознайомила учнів з правами на соціальне забезпечення громадян України.

                                                                                                  

Вселяє надію те, що діти з розумінням поставилися до обговорюваних питань. Всі погодились ,що не дивлячись на специфічність та особливість даного прошарку суспільства безпритульні громадяни повинні почувати себе захищеними та в безпеці. Не залишайтеся байдужими до долі людей, що опинилися на вулиці.

                                                                                                  

                                                                                

                                                                                

                                                                                

Переглядів: 496 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz