Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 00:40

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 29 » Діяльність сучасної бібліотеки - її готовність до інновацій
13:32
Діяльність сучасної бібліотеки - її готовність до інновацій

Директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова О.А.у своєму виступі зупинилася на пріоритетних завданнях, що стоять перед бібліотеками Петриківського району у теперішній час. Про інформацію та свої враження від відвідування обласної школи керівника-менеджера«Публічні бібліотеки області: трансформаційні процеси в умовах децентралізації та досвід проектних ініціатив» , який проходив 20-22 вересня у м.Дніпро та м.Павлоград, розповіли Насонова О.А. та Шумейко Н.С.

  • абонемента РБ Усик С.В. поділилася з присутніми інформацією та матеріалами, які отримала на семінарі- тренінгу "Еколого-просвітницька діяльність у бібліотечній справі", який відбувся 29 серпня 2017 в ДОУНБ ім. первоучителів словянських Кирила і Мефодія. КЗК «Лобойківська сільська бібліотека» Лантух Н.Ю.розповіла учасникам семінару про презентацію-бенефіс «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення» , на якому достойно представляла свою бібліотеку.

Традиційно напередодні Всеукраїнського дня бібліотек відбулось підведення підсумків районних конкурсів:

У районному конкурсі дитячої літературно-художньої творчості «Світанкові роси»,який проходив з січня по вересень 2017 року переможцями вийшли: I місце здобула Безпальча Яна ( читач «КЗК Іванівська с\б»), IIмісце-Біла Марина (читач КЗК «Гречанівська с\б»), III місце - Мустафаєва Зіна (читач КЗК «Лобойківська с\б»). Всього у конкурсі прийняли участь 15 дітей , і всі отримали грамоти, подяки та заохочувальні призи. Заступник директора по роботі з дітьми Шумейко Н.С. подякувала усіх бібліотекарів за активність та роботу з талановитими дітьми.

                                                                    

Відбувся огляд-конкурс на кращу книжково-ілюстративну виставку «Джерела, що наповнюють життя». Участь прийняли : Петриківська районна бібліотека, Петриківська районна бібліотека для дітей, КЗК «Лобойківська с\б», КЗК «Іванівська с\б», КЗК «Шульгівська с\б», КЗК «Петриківська с\б». Підсумки про переможців буде оголошено дещо пізніше.

Ця зустріч та обмін досвідом будуть корисними у подальшій роботі публічних бібліотек Петриківського району.

                                                                

 

Переглядів: 441 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz