Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:40

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 3 » До рідного слова торкаюсь душею
14:26
До рідного слова торкаюсь душею

Мова – це одне з багатьох чудес світу; це цінне надбання нашого буття, це скарбниця важливих знань. Бібліотекарі Петриківщини намагаються навчити своїх читачів розуміти і збагачувати рідну мову, розширювати знання про красу і багатство української мови. Як відомо , наш край багатий на таланти, тому читачі відгукнулися на запрошення Петриківської бібліотеки для дітей до творчого дружнього змагання на кращу творчу літературну роботу , в якій би відображалась краса рідної мови.

3 травня 2018 року відбулось підбиття підсумків місцевого туру обласного літературного конкурсу творчих робіт «До рідного слова торкаюсь душею» під час наради бібліотечних працівників Петриківського району було названо переможців та передано бібліотекарям грамоти і дипломи для нагородження учасників конкурсу на місцях.

Переможців місцевого туру обласного літературного конкурсу творчих робіт «До рідного слова торкаюсь душею» визначено, та отримають грамоти :

I місце зайняла Кравець Анастасія, читач КЗК «Шульгівська сільська бібліотека», II місце зайняв читач Петриківської бібліотеки для дітей Баламутовський Дєніс , III місце зайняла Кейда Аліна читач КЗК «Червонопартизанська сільська бібліотека».

Перемогли в різних номінаціях та отримають дипломами: Сроценко Олена, читач КЗК «Петриківська селищна бібліотека» (номінація «За оригінальність та естетичність оформлення», Січова Вікторія читач КЗК «Лобойківська сільська бібліотека» (номінація «За любов до рідної мови, рідного краю та його традицій»), Рибалка Аліса читач КЗК «Єлизаветівська сільська бібліотека» (номінація «За глибину та переконливість художнього змісту»), Ковальова Ілона читач КЗК «Червонопартизанська сільська бібліотека»(номінація «За логічне і творче мислення»), Безпальча Яна читач КЗК «Іванівська сільська бібліотека» ( номінація «За повноту й виразність розкриття творчого задуму», Геймур Олександра читач Петриківської бібліотеки для дітей (номінація «За цікаве оформлення та подання у незвичному ракурсі». Діти, учасники конкурсу ще раз довели нам, що саме вона – наша мова – втілює в собі український характер, нашу пам’ять, історію та душевну міць, наші звичаї і традиції, розум і багатющий досвід поколінь, ніжну красу і силу душі людської.

Людині визначено Богом місце народження, країна, небо; вона не може нічого того поміняти, як не може поміняти саму себе. А якщо щось із того призначеного їй, поміняє, то не на краще, бо чуже ніколи не буває кращим. І куди б ти не пішов – твоя Батьківщина, твоя мова, твій народ, твоя земля, завжди будуть з тобою.

                                                                                              

Переглядів: 396 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz