Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 01:12

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Доброта - це краса людської душі
12:12
Доброта - це краса людської душі

17 лютого - День спонтанного проявлення доброти.

Дорогі діти! Петриківська районна бібліотека всіх вітає та пропонує зробити  кілька кроків на шляху до доброти!
 Ми часто чуємо ці слова: доброта, доброзичливий, сердечність, людяність, милосердя. Усвідомлюємо, що світ тримається на небайдужих, на тих, хто завжди відгукнеться на чужу біду, чужу потребу.
 Як усім нам хочеться чути більше щирих, добрих слів... Як хочеться бачити навколо очі, які б сяяли теплом та любов'ю!..
 Колись Бернард Шоу сказав: "Тепер, коли ми навчилися літати по небу, як птахи, плавати під водою, як риби, нам бракує тільки одного: навчитися жити на землі, як люди." 
Усі ми прагнемо, щоб у сім'ї, на роботі, у шкільному житті, та  навколо нас були лише добрі, люблячі, милосердні, щирі та турботливі люди, які завжди зрозуміють, допоможуть, підтримають і словом і ділом. Цього легко досягти, не забуваючи, що є слова, що білі - білі, як конвалії квітки, лагідні, як усміх ранку, ніжносяйні, як зірки. Є слова, як жар пекучі і отруйні, наче чад. Запам'ятайте, наші дорогі читачі, добра людина схожа на ясне сонечко, тому що вона всіх вміє зігріти і освітити своєю любов'ю, турботою, ласкою, щирістю та щедрістю. Тому що, якщо у світі є любов, то нема війни. Діти ростуть щасливі і радісні. Якщо переважає ласка, то не буде жодного камінного серця, не буде в душах людських кришталиків льоду, а буде всім тепло, затишно і привітно. Якщо є прихильність, то немає задавак і забіяк, а всі люди один до одного ставляться дружньо, прихильно, поважають одне одного і не протиставляють себе іншому. А якщо переважає щирість, то немає брехні, є правда і всі серця відкриті і чесні. Якщо більше в світі співчуття, то біда відходить геть, бо люди допомагають одне одному словом і ділом, кажуть щирі і добрі слова.

 Бібліотекарі вірять і сподіваються в те, що хоч би як багато було на землі непорозуміння, егоїзму й байдужості - добра, істини і справедливості все ж більше. Адже добро завжди перемагає зло!                                             
 

Переглядів: 879 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz