Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 19:35

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 22 » Екскурсія дошкільнят до бібліотеки
14:36
Екскурсія дошкільнят до бібліотеки

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

До дитячої бібліотеки завітали дошкільнята з дитячого садка №1 «Сонечко» (група «Яблунька» та «Ромашка»), які в майбутньому, сподіваємось, стануть читачами нашої бібліотеки. Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято, адже діти завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. Маленькі відвідувачі жваво цікавились книжками та журналами, слухали розповідь бібліотекарів про книги. Кожна книга це результат праці великого колективу і її треба берегти, щоб вона жила довго-довго, щоб її могли прочитати багато дітей. У кожної книги є своя точна адреса “кімната” і навіть місце. Коли книга іде в гості до читачів, місце її вільне. Повернувшись “додому” – в бібліотеку, вона знову стає на своє місце.

Наші малесенькі друзі із задоволенням також переглянули серію пізнавальних мультфільмів і прийняли активну участь у казковій вікторині. Працівники дитячої бібліотеки Шумейко Н.С., Потапенко Ю.В., Бутко О.В. щиро дякували дітям за активність, знання, кмітливість та чемність. Закінчилась екскурсія словами: “Завітайте до нас ще, любі дітки.”

                                                           

                                                                                          

                                                                                          

Переглядів: 437 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz