Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 16:49

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 1 » ГУМОРИНА, ЯК ОЗНАКА ДОВГОЖДАННОЇ ВЕСНИ
15:24
ГУМОРИНА, ЯК ОЗНАКА ДОВГОЖДАННОЇ ВЕСНИ

                                                                                                                                                                Світу – сміх,

                                                                                                                                                                Сміху – мир!

1 квітня в Петриківській районній  бібліотеці та Петриківській дитячій бібліотеці відбулася спільна, вже традиційна для початку квітня гуморина “Щирий сміх продовжує життя”. Любителі дотепного слова щороку чекають цього заходу з нетерпінням - і щоб ознайомитися з новими сатирично-гумористичними творами та посміятися від душі, і тому,  що ця гуморина в районних бібліотеках вже стала символом початку найпрекраснішої пори року. Це ж уже не березень, що дихає зимою, а початок справді весняного квітня! Захід зібрав майстрів гумористичного слова Петриківського району  – читачів Петриківської районної бібліотеки, Петриківської районної дитячої бібліотеки,Петриківської селищної та сільських книгозбірень:Улянівської,Чаплинської, Шульгівської,Іванівської,Гречанівської.

Директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова О.А. відкрила свято гумору і побажала присутнім хорошого настрою і море позитиву. Заступник директора по роботі з дітьми Шумейко Н.С.  поздоровила учасників з першим 5-ти річним ювілеєм проведення районної гуморини та запрпонувала цогорічний День сміху провести під девізом: «Світу – сміх, сміху – мир !»

Ведучі заходу Бутко О.В. та Потапенко Ю.В.(бібліотекарі дитячої бібліотеки) під час  розважальної програми розповіли багато цікавого про надзвичайну користь від  сміхотерапії та позитивних емоцій.                                       

Гуморина проходила на фоні фото виставки “Гуморина - 2015”.. Гуморески Павла Глазового «Як лякати вовка» та «Бойова коляска» у виконанні Клисака О. з Чаплинки викликали веселий сміх,  цікаво прочитала Логвиненко В.з Улянівки гумореску Д.Данилко «Перший спас». Бібліотекар із Шульгівки Клименко Л. з гумористичним дуетом своїх донечок Люби і Тані  розважили присутніх історією «Непотрібні слівця або кльове Дніпро при чудовій погоді». Їх односельці Богданов Даніл та Лужковий Даніл з Клименко Любою розважали сценками «Валентинка» та «Хворому потрібен спокій». Хлгатян Денис з Іванівки розповів веселинки Павла Глазового. Гумористи з Лимарівки  Жадан В. та Галеніна Н. зіграли сценку «Сувора жінка». Філімончук В. з Дашівець Д. розважили присутніх історією про Стецька на новий лад. Горяний Р.та КарловаЛ. з Гречаного розповіли гумореску «Гусяче перо». А те, як зіграли учні 8-Б класу Петриківської СЗОШ дві мініатюри «Вишибала з бібліотеки» та «Дівчинка, яка загубилася» змусило зал реготати мало не до сліз.Тепла й дружню атмосфера, яка панувала в залі  під час перегляду мультимедійної презентації (яку підготували бібліотекарі РБ Пікуш С.П. та Завалипіч О.В.) а також перегляду  бібліотечного відео «З ким сміється Петриківка» ще раз підтвердила - за допомогою гумору можливо  зблизити всіх присутніх і звільнити їх від негативних емоцій, дати заряд на веселий настрій і гарний відпочинок. На святі гумору веселились, усміхались, жартували . Організатори заходу задоволені тим, що  сміх живе серед  нащадків, а почуття гумору передається від покоління до покоління. Сміятися люблять усі — і діти, й дорослі. Сміх допомагає у важкі хвилини, робить людей добрішими, щирішими, здоровішими. Сподіваємось, що веселого, доброго сміху дійсно вистачило на всіх учасників заходу, і він додав їм оптимістичного настрою.

 

Посміхайтеся частіше!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Переглядів: 531 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz