Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 09:29

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 3 » Гуморина «У дружньому колі»
15:23
Гуморина «У дружньому колі»
                                                 Весна, молодість і гумор  зібрали  1 квітня в  районній бібліотеці на веселу гуморину «У дружньому колі». Головна ідея цього заходу: підкреслити, що слоган дня гумору “Сміється той, хто сміється останній” є абсолютно актуальним для українського народу. Ніхто, ніщо не зупинить життя. Ми щира, добра, весела нація. У всі часи українці знаходили час для гумору, посмішок, анекдотів. Хочеться підняти настрій мешканців селища, району, всіх українців, сказати всім: “Вірте в себе! Вірте в свій народ! Вірте в те, що часи зміняться! Памятайте: сміється той, хто сміється останнім”. На святі гумору веселились, усміхались, жартували,  панував по-весняному радісний настрій. Бібліотекарі підготували мультимедійну презентацію «З ким сміється Петриківщина» ,яка забезпечила  гарний і позитивний настрій всім, хто завітав до бібліотеки.А далі завирував гумористичний коловерт. Кожний, хто був присутній у цій залі, «сипав дотепним жартом» , адже змагатися було за що і перед ким. 
  Два куми із села Чаплинки  Меркулов Назар і Клисак Олександр, Рижко Діма, Манейло Настя та Сердюк Олексій (Петриківська НСЗОШ), юні артисти з села Гречане Карлова Люба та Горяний Руслан, із Лобойківки  Можна Ліза та Стасовська Вікторія, Сюрман Аліна з села Улянівка, активні читачі Петриківської районної бібліотеки для дітей Василенко Ваня,Земляний Вадим, Кисіль Владислав, Шаркевич Віталій , бібліотекар селищної бібліотеки Десятерик Валентина  утворили та представили присутнім високий рівень гумористичної майстерності. А вже насміялися, як-то кажуть «від пуза». На свято завітав і відомий гуморист петриківського краю –Юхименко Віктор Полікарпович , і прийшов він не з пустими руками, а з подарунками. Автор вручив книги з дарчим надписом «Поетична Петриківщина» та нову власну збірочку «Петриківський гумор».
Так незамітно і промайнула вже традиційна для початку квітня бібліотечна  гуморина . Любителі дотепного слова щороку чекають цього заходу з нетерпінням - і щоб ознайомитися з новими сатирично-гумористичними творами петриківських літераторів та посміятися від душі, і тому,  що ця гуморина в районній бібліотеці вже стала символом початку найпрекраснішої пори року. Це ж уже не березень, що дихає зимою, а початок справді весняного квітня!
Переглядів: 1005 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz