Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 03:53

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 26 » II етап Всеукраїнського конкурсу "Кнгоманія 2021" в бібліотеках Петриківщини!
13:25
II етап Всеукраїнського конкурсу "Кнгоманія 2021" в бібліотеках Петриківщини!

     25 березня 2021 року серед читачів бібліотек Петриківської селищної ради відбувся  II етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2021» в якому прийняли участь  читачі Петриківської бібліотеки для дітей, КЗК «Петриківська селищна бібліотека», КЗК « Червонопартизанська с/б»,КЗК «Єлизаветівська с\б», КЗК «Іванівська с\б», КЗК «Шульгівська с\б»,КЗК «Чаплинська сільська бібліотека».
        Метою конкурсу «Книгоманія-2021» є популяризація книги та читання, підтримка й розвиток інтересу до історії рідного краю, культурних традицій.  Книга, незважаючи на високі новітні технології, завжди залишатиметься хорошим другом , читання - даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного книги вчать, виховують, з ними можна подорожувати, мріяти, уявляти, проживати інші життя, а своє множити у тисячі разів. Книги відкривають нам нові світи, нові горизонти, нові враження та переживання.
     На книжкове свято зібралися ті, хто любить книгу, багато читає. Під час конкурсу учасники презентували  свою улюблену книгу-  креативно, впевнено, харизматично, з любов
ю.                                

 Переможцями конкурсу за рішенням журі у складі :

голова  журі:

- Можна Л.І.- секретар Петриківської селищної ради;

 та члени журі :

-Ячмінь В.С.- начальник відділу культури і мистецтва, туризму, у справах релігій Петриківської селищної ради;

-Юхименко В.П.-         керівник літературного об’єднання м.С.Данилейка;

-Усик С.В.. - бібліотекар абонемента центральної бібліотеки ;

-Бражник Н.  О.- організатор культурно-дозвільної діяльності КЗК «Петриківський будинок культури»  було одноголосно визначено Клименко Тетяну(7 клас), читача КЗК «Шульгівська сільська бібліотека» та Корнєву Світлану(6 клас), читача КЗК «Петриківська селищна бібліотека».

    Організатори конкурсу щиро привітали переможців та подякували всім учасникам за участь у творчому змаганні, побажали і надалі брати участь у цьому щорічному заході, а переможцям успіхів у наступних етапах Конкурсу, гідно представити рідну Петриківщину та отримати звання «Найкращий читач України-2021».Всі учасники отримали грамоти, подяки та  подаруночки .Приємним є те ,що учасники залюбки знайомилися. спілкувалися та розширили коло своїх друзів.

      Велика подяка дітям –учасникам конкурсу за любов до книги та читання, їх батькам за гарне виховання, бібліотекарям за відповідальне залучення дітей до читання сучасної української книги, Дорогі друзі, всі-всі учасники конкурсу «Книгоманія-2021»! Ми бажаємо вам, щоб замріяне у світанковому дитинстві обовязково збувалося! Нових успіхів вам і перемог!

Бажаємо злетів і нових висот,

Щоб труднощі зникли навіки.

Побільше вам всіляких нагород,

Щоб радість плинула, як синьоокі ріки!

До наступних зустрічей!

 

Переглядів: 139 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz