Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 01:46

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Імідж сучасного бібліотекаря – професіонала
11:53
Імідж сучасного бібліотекаря – професіонала

  

 8 жовтня 2015 року  відбувся семінар бібліотечних працівників Петриківського району                     «Імідж сучасного бібліотекаря – професіонала».                                     

                                                                                         

Відкрила семінар директор Петриківької районної бібліотеки Насонова Оксана Анатоліївна. В своєму виступі вона ознайомила бібліотекарів з програмою семінару та наголосила, що одним з найважливіших провідних напрямків роботи бібліотек залишається підтримка іміджу бібліотекаря .

З консультацією «Бібліотерапія» виступила заступник директора по роботі з дітьми  Шумейко Наталія Степанівна.Її консультація містила поради та рекомендації щодо використання бібліотерапії як специфічного методу керівництва читанням для бібліотекаря, виховної методики для педагога і психотерапевтичної методики для лікаря та психолога. Обговорювалось ще таке важливе питання , як підтримка дитячого читання як основа інтелектуального, творчого розвитку користувачів-дітей.Бібліотекарям було запропоновано інформаційний дайджест «Гарний читач починається з родини.  Досвідом роботи з питання « Робота з дошкільнятами - виховання майбутніх читачів» поділилася   бібліотекар абонемента РДБ  Потапенко Юлія Вікторівна.

.Під час години професійного спілкування-« Обслуговування користувачів в сільській бібліотеці: традиції та інновації».( за результатами курсів підвищення кваліфікації Завідувачі сільських бібліотек-філій.  Маляр Т.І., Столяренко Л.М. учасники семінару обмінялися досвідом роботи своїх бібліотек та відзначили, що отримані на семінарі знання дають змогу бібліотечним фахівцям мислити та діяти професійно, краще орієнтуватися в соціальних та виробничих умовах, що зазнають постійних змін, закріплювати та поглиблювати свій професійний кругозір.

Завідуюча КЗК «Петриківська селищна бібліотека» Десятерик В.М. представила присутнім власний проект-бачення «Петриківська районна бібліотека в 2020 році».

До уваги також було запропоновано перегляд фахової періодики та продемонстровано мультимедійну презентацію «Петриківській районній бібліотеці- 95 років».

Спільною роботою бібліотечних працівників Петриківського району була  бібліотечна рекламна кампанія - районний конкурс книжкових виставок «Живемо диханням виставок».

                                                                       

 

Переглядів: 551 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz