Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:00

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Калейдоскоп подій 2017 року в Петриківській районній бібліотеці для дітей
16:08
Калейдоскоп подій 2017 року в Петриківській районній бібліотеці для дітей

 

Петриківська районна бібліотека для дітей здійснює широку соціокультурну діяльність, спільно з різними установами та організаціями ініціює участь у всеукраїнських заходах, серед яких Всеукраїнський тиждень дитячого читання, конкурс «Найкращий читач України». 22 березня відбувся II етап конкурсу в якому прийняли участь 11 дітей з ( Петриківської ,Лобойківської, Єлизаветівської, Іванівської, Гречанівської, Чаплинської, Хутірської бібліотек). Перемогли у змаганні Назаренко Костя (6 клас, читач Хутірської бібліотеки) та Самойлова Аміна (7 клас, читач Єлизаветівської бібліотеки), які прийняли участь у обласному етапі конкурсу 2 квітня 2017 року.

Бібліотека організовує та проводить змістовні, цікаві культурно-масові заходи: 31 березня проведено районну «Гуморину -2017» в якій прийняли участь читачі районної дитячої бібліотеки, районної бібліотеки, Лобойківської, Іванівської, Хутірської, Чаплинської, Улянівської, Петриківської, Гречанівської бібліотек.

Районний тур обласної літературно- краєзнавчої подорожі «Мандруємо рідним краєм», в якій прийняли участь 15 дітей різного віку з 6 бібліотек району. Кращі роботи з краєзнавства надіслано в обласну бібліотеку для дітей.

Це роботи Рашевської Ольги (Лобойківська бібліотека)та Безпальчої Яни (Іванівська бібліотека).

Дитяча бібліотека є ініціатором участі дітей у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!» Діти активно малюють, роботи буде передано до Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей до 15 листопада 2017 року.

Протягом січня-вересня 2017 року проходив районний конкурс літературно-художньої творчості «Світанкові роси», в якому прийняли участь 15 дітей району .Підсумки були підведено 28 вересня 2017 року , усі учасники отримали грамоти, подяки, та заохочувальні подарунки. I місце зайняла Безпальча Яна (Іванівська бібліотека), II –Біла Марина (Гречанівська бібліотка), III- Мустафаєва Зіна (Лобойківська бібліотека). В рамках проекту Молодіжної секції УБА «Display— кросинг» експонувалася виставка- подорож «Мрій! Читай! Мандруй!» у Петриківській районній бібліотеці для дітей , яка створена з любов'ю до книг та читання, до подорожей, зі знанням своїх рідних місць-унікальних, надзвичайно красивих, гостинних, колоритних.

                                                                      $IMAGE1$

Бібліотечні працівники дитячої книгозбірні прийняли участь у соціологічному дослідженні «Професійна компетентність бібліотекаря дитячої бібліотеки», яке проводила Національна бібліотека України для дітей(січень-березень). Результати надіслано в обласну бібліотеку для дітей.

Соціологічне дослідження «Книга. Бібліотека. Читацька компетентність дітей.» було проведено протягом січня-травня з метою дослідження рівня популярності читання серед дітей . (Участь у дослідженні прийняли 20 бібліотекарів, 20 батьків, 20 дітей). Результати надіслано в обласну бібліотеку для дітей.

Дитячою бібліотекою раніше започатковано серію видань „Історія однієї вулиці” , де розповідається про цікаві факти з історичної минувшини вулиць Петриківки .У 2017 році вийшли збірочки «Йшла історія по вулиці Київській…», «На долоні історії- вулиця Федора Панка», «Петриківські околиці - неповторні і таємничі», «Вуличний арт Петриківки», «Ставок – це тиха пристань для душі».

Об'єднання за інтересами згуртовують дітей, залучають до участі та розвивають інтерес до творчості – ляльковий театр «Буратіно», клуб за інтересами «Бджілка», кіноклуб «Світлячок», екологічний гурток «Джерельце».

                                                                                           

Незважаючи на свій вже досить поважний вік – 62 роки, дитяча бібліотека впевнено крокує в майбутнє.

Переглядів: 458 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz