Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 04:48

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 20 » « Книжковий Біг- Бен» в Петриківці або Happy English !
14:29
« Книжковий Біг- Бен» в Петриківці або Happy English !

 

Знання англійської мови – це двері у великий світ і чудові перспективи. Вивчення англійської мови – не лише важливий крок на шляху до Євроінтеграції України, а й вимога сьогодення. Саме тому 2016 рік, відповідно до указу Президента України Петра Порошенка, оголошено Роком англійської мови в Україні.
Не стоїть осторонь і наша бібліотека. 18 квітня 2016 року Петриківська районна бібліотека для дітей прийняла естафету та представила на розсуд користувачів свою версію «Книжкового Біг-Бену», презентація книжкової виставки – імпульсу відбулась  у відділі абонемента бібліотеки 19 квітня і викликала у читачів  зацікавленість та захват.   Творча група бібліотекарів намагалась максимально розкрити тематику, ідею , а також виконати умови естафети нової мобільної книжкової виставки в межах проекту Молодіжної секції УБА «Display – кросинг». Розділи виставки «Do you speak English?»,«Читай в оригіналі», «Мова, що стирає кордони» несуть читачам інформацію-заклик до вивчення англійської мови задля відкриття дверей у світ нових  можливостей, адже  знання англійської мови збагатить і розширить межі життя! Було розроблено путівник полицями виставки «10 причин, чому варто вивчати англійьку мову» .

Щоб внести нотку індивідуальності, було зроблено полички для маленьких користувачів  «Мої перші кроки у вивченні англійської мови” та «Англійська мова від А до Я».     Кожна мама мріє, щоб її дитина знала досконало англійську мову. На сьогоднішній день в бібліотеці існує дуже багато посібників, які розроблені спеціально для дітей та їх батьків, де даються докладні рекомендації батькам про те, як допомогти дитині в освоєнні англійської мови, щоб їх малюк мав унікальну можливість вивчити англійську мову починаючи з алфавіту в бібліотеці та вдома.                                                                                  

                                                                                               

Книги про майстрів петриківського розпису привернули увагу учнів Петриківської дитячої художньої школи,бібліотекарі з оглядом літератури з виставки відвідали заняття в класі.

Після презентації відбулось Свято англійської мови « Happy English» для учнів 7 класу Петриківської СЗОШ з класним керівником Дорошовою Т.Г., під час якого відбулось активне спілкування, заступник директора РКЗК «Петриківська ЦБС» по роботі з дітьми Шумейко Н.С. розповідала присутнім про те, що    у  сучасному світі знання іноземної мови - це норма для активних і цілеспрямованих людей.

                                                                                                     

Якщо  вільно спілкуватися  іноземною мовою, то можливо  значно розширити життєві перспективи. Знання одного або навіть декількох іноземних мов - це запорука успішної кар'єри, ефективного спілкування та приємного відпочинку. Також діти переглянули ролик « Мені не потрібна англійська»  ,який засобом антиреклами довів, що іноземна мова в наш час є не невиправданою розкішшю, а, швидше крайньою необхідністю. Звичайно, вивчення мови - справа зовсім непроста. Однак все в нашому світі можливо, головне - це сильне бажання і віра у свої власні сили. Як говориться в англійській прислів'ї: «When there is a will, there is a way» (Де є бажання, є і можливість" ). На закінчення заходу дітям побажали : «Знання іноземної мови - це гордість, упевненість, опора і самоствердження. Вивчайте іноземну мову, і ваш світ стане яскравішим!». А у бібліотекарів попереду – низка міроприємств , PR-заходи та цікаве спілкування з читачами !

                                                                                           

Переглядів: 666 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz