Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 03:52

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 6 » Кожна книга - це країна
22:13
Кожна книга - це країна


Ти, кохана книжко, учиш нас, навчаєш,
Про усякі дивні речі нам оповідаєш!
...Тож гукнімо, діти: «Нашій книжці – слава!
В ній наука і розвага, втіха і забава!»
Ю. Шкрумеляк
Дитинство — це той неповторний час, коли мала людина відкриває для себе світ, коли в ній жевріє іскринка творчості, а саме життя є стихією гри, що для дитини — найсерйозніше заняття. Саме добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини. Але якщо дитина запитує «А навіщо читати?», чи зможемо ми дати таку ж щиру відповідь, не відбуваючись стереотипними фразами, які діти частіше за все пропускають повз вуха? Той, хто пізнав радість спілкування з друкованим словом, добре знає про те, що читання — це бурхлива гра уяви, інтенсивна робота думки, творчий процес, який дає ні з чим незрівняну насолоду.

Прищепити дітям любов до книги, виховувати в дітей потребу до читання, дбайливе ставлення до книги допомагає Тиждень дитячого читання. Свято дитячої книги, яке відбулося 4 квітня 2014 року зібрало в Петриківській районній бібліотеці справжніх шанувальників літератури .До уваги дітей 4-го класу Петриківської СЗОШ (Класний керівник Капленко Н.Л.) було представлено мультимедійну презентацію по творчості дитячого письменника Всеволода Нестайка та  виставку «Веселі пригоди Всеволода Нестайка».
Ведучі свята бібліотекарі Потапенко Юлія та Бутко Ольга  запропонували присутнім поринути в історію книгодрукування,познайомитися з найцікавішими книжковими новинками, провели цікаву книжкову вікторину.
На свято книги завітала Королева книг Горбатовська Настя запропонувала дітям пригадати головних героїв відомих казок, де на кожну букву алфавіту потрібно назвати літературного героя . а також подарувала учасникам вітальні листівочки «Українга читає».
Це дитяче свято є наглядним показником того, що книга, яка створена саме для дитини, має великий вплив на формування її характеру та становлення як людини. Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці. Просто треба взяти в руки Книгу і ...опинитись в цьому дивовижному світі…

   

 

       

 

Переглядів: 726 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz