Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 02:23

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 13 » Любов - чарівна країна
16:45
Любов - чарівна країна
             Є багато різних свят у нашому житті, та все ж найприроднішим святом було, є і буде найпотаємніше почуття людини, яке зветься Коханням. На 14 лютого припадає одне з найбільш зворушливих неофіційних свят - День святого Валентина,День закоханих. У багатьох європейських країнах цей день вже давно служить прекрасним приводом для закоханих зізнатися в своїх почуттях. Прикмета свята "Валентинки" - маленькі записочку один одному, в яких пишуть тільки добрі слова, сердечні вітання і найкращі побажання. Є й такий варіант привітання: на листівці обов'язково має бути червоне сердечко. Навіть можна наклеїти на листівку сердечко. За традицією така листівка не підписується, а адреса - щоб адресат міг здогадатися, хто її автор. Це прекрасна можливість для людей боязких, яким не вистачає сміливості освідчитися в коханні, повідати свої почуття. Якщо пояснення в любові не будуть прийняті, то можна і не визнати, що ви їх автор. Такі листівки можна подарувати і не тільки улюбленим: подрузі, колезі по роботі, одиноким сусідові і т.д. Зі святом закохані колись в коханні пояснювалося наодинці. Існує багато традицій, пов’язаних з цим святом, які прижилися і на Україні. Традиція дарувати валентинки – найпоширеніша з них.
Саме такі «витвори мистецтва» вчили створювати своїх відвідувачів бібліотекарі Петриківської районної бібліотеки для дітей Бутко О.В., Потапенко Ю.В. та заступник директора Шумейко Н.С. на занятті клубу за інтересами «Бджілка» . Всі зроблені дітьми валентинки захоплюють своєю красою та незвичністю. Такі оригінальні валентинки виготовлені своїми руками 14 лютого стануть радісним і дивним подарунком.
Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей 4 класу Петриківської СЗОШ. Бібліотекар Бутко Ольга Василівна підготувала книжково-ілюстративну виставку «Серце,що кохає» , завдяки якій діти можуть ознайомитися з періодичними виданнями, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов.
На закінчення заняття бібліотекарі дітям побажали:« Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею».                                     

       


Переглядів: 496 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz