Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:25

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 23 » Молодий бібліотечний лідер Дніпропетровщини-2017:місце зустрічі-Петриківка
15:56
Молодий бібліотечний лідер Дніпропетровщини-2017:місце зустрічі-Петриківка

З 20 по 23 червня 2017 року на базі КЗК «ДОУНБ» та РКЗК «Петриківська ЦБС» проходила Обласна літня школа молодого бібліотечного лідера «Молодий бібліотечний лідер Дніпропетровщини -2017». Її організатори – Управління культури , національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації, відділ культури , туризму, національностей та релігій, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Петриківської райдержадміністрації ,КЗК «Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Первоучителів Кирила і Мефодія», РКЗК «Петриківська ЦБС , а також захід відбувся за підтримки Дніпропетровської бібліотечної асоціації.

Мета школи –всебічне сприяння розвитку лідерства та професійного розвитку молодих бібліотечних працівників у регіоні ,актуалізація знань, набуття навичок та отримання відомостей про інноваційний бібліотечний досвід молодими бібліотекарями через застосування методу організації простору ідей для навчання. У мальовничій Петриківці зустрічали 21 молодих лідерів бібліотечної справи та 4 організаторів в другий день Школи-21 червня. Низка різноманітних зупинок, зустрічей, бібліотечний нон-стоп чекали на учасників візиту. Зустріч з представниками керівництва району, обмін кращими бібліотечними практиками, презентація діяльності бібліотек по роботі з громадою і для громади, пішохідна екскурсія Петриківкою з відвідуванням чарівних місць , історичний екскурс в минуле під час візиту в Петриківський музей етнографії , побуту та народно-прикладного мистецтва та Храм Пресвятої Богородиці принесли гостям багато вражень.

                                                                        

День третій Школи -22 червня у садибі «Благодатна» що знаходиться в с.Судівка, пройшов в активному спілкуванні, обміні досвідом, пізнаванні нового та професійному зростанні. У рамках спільних ініціатив молоді бібліотечні лідери мали можливість обмінятися досвідом та практикою, щоб використовувати їх у подальшій діяльності .

                                                                

                                                                             

Мали нагоду активно рухатися, створювати спільні командні проекти та втілювати свої організаторські та професійні здібності під час квестів, майстер-класів , презентацій власних проектів.

                                                                                 

Чарівна молодь побачила та відчула на смак славну атмосферу приорільського села та черпала сили для інтелектуальної діяльності від смачної сільської їжі. Запамятаються незабутні враження, надзвичайні емоціїї, неймовірні краєвиди! І саме головне - поруч нові друзі, які надихали на спільну активну діяльність та позитив. На майбутнє матимуть можливість поділитися своїми думками з однодумцями і знайти підтримку для майбутніх ініціатив – це все ці три шалені дні неймовірного позитиву і натхнення! Як добре- шукати і знайти себе, а знайшовши – удосконалювати і робити довкола себе свято.

                                                                               

За вікном – тепле, щедре на сонечко літо.. Це благодатна пора року, час зародження врожаю, набуття нових знань та вражень такого багатого на події літа. Літо-2017 для бібліотечної спільноти Петриківщини запам’ятається захоплюючим і різнобарвним. Багато зусиль доклали бібліотекарі районних бібліотек, щоб яскраво представити свою діяльність. Здійснили інтенсивну, напружену організаційну роботу, проявили професійну майстерність з підготовки і проведення різноманітних заходів з популяризації діяльності бібліотек району. Та хоч візит учасників літньої школи молодого бібліотечного лідера «Молодий бібліотечний лідер Дніпропетровщини -2017» завершився та радість від спілкування з гостями залишається разом з нами завжди і лишиться для нас особливим та незабутнім. Ми разом з колегами, гостями та партнерами прийняли активну участь у проведенні частини нового регіонального проекту з підвищення професійної компетентності бібліотечного персоналу ЦБС області – обласної літньої школи « Молодий бібліотечний лідер Дніпропетровщини-2017» на базі бібліотек РКЗК «Петриківська ЦБС». Цей захід сприяв росту професійної майстерності, формуванню високоерудованого професіонала з творчим відношенням до роботи, засвоєнню нового досвіду, впровадженню інновацій. А наші бібліотеки не зупиняться на досягнутому, вона в постійних пошуках нових форм і методів роботи на допомогу задоволенню зростаючих читацьких інтересів. Гості щиро дякували за гостинність, щирість, теплий прийом, знайомство з цікавими місцями краю, за увагу до кожного та позитивні емоції, якими був наповнений кожен день перебування на Петриківщині. До рідних домівок на згадку учасники повезли подаровану літературу, методичні матеріали, сувеніри, а також багато ідей та проектів, реалізація яких буде корисною для громад Дніпропетровщини.
 

Переглядів: 515 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz