Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:14

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 7 » «Мрій! Читай! Мандруй!»
10:28
«Мрій! Читай! Мандруй!»

   

В рамках проекту Молодіжної секції УБА «Display— кросинг» експонується виставка- подорож «Мрій! Читай! Мандруй!» у Петриківській районній бібліотеці для дітей створена з любов'ю до книг та читання, до подорожей, зі знанням своїх рідних місць-унікальних, надзвичайно красивих, гостинних, колоритних. Для любителів пригодницької літератури – книги та рекомендаційний список літератури(вибирай на смак).Поличка "Бібліотечні мандри з героями книг" оздоблена у стилі пригод, морських мандрів та шукачів скарбів. Гаррі Поттер ,Незнайка, казкові герої чекають, щоб про них прочитали( звісно, хто ще не читав).

                                                                     

Любителям закордонних подорожей можливо вона допоможе спланувати свій відпочинок, ретельно до нього підготуватися , а саме дізнатись таку інформацію(кордони, візи, мито, гроші, як дзвонити, коди українських міст, міжнародні коди країн, корисні слова та вирази, дні тижня, числа).

Поціновувачам мандрів Україною у розділі "Спогади та враження" показано місця, які бібліотекарі вже відвідали (щиро дякуючи програмі «Бібліоміст»), і в яких радять побувати своїм читачам і гостям. Є також карти, путівники, вебліографічні списки («Туристу на замітку»).

На поличці "Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах" лля відвідування смт Петриківка на відвідувачів виставки чекає корисна інформація – книги про Петриківський район та селище Петриківка, туристичний паспорт Петриківського району, буклети про місця харчування та ночівлі, візитки володарів садиб сільського зеленого туризму.

                                                                                           

Незабутні миттєвості в об’єктиві – наша фотосушка охарактеризує визначні місця Петриківки , осередки майстрів петриківського розпису, місця, в яких можна придбати сувенірну продукцію, відпочити, поганяти на велику.

                                                                                       

                                                                                              Є інформація про бібліотечні маршрути «Де і як можна відпочити в Петриківщині»- («Сімейний», «Пізнавальний», «Оздоровчий», «Пленерний», «Еко-маршрут», «Літній», «Весняний», «Осінній», «Зимовий» «Велопрогулянка Петриківкою» та інші). Над нашою виставкою майорить прапірець –«Крути педалі-рухайся з нами». Цей девіз носить дещо узагальнюючий характер –він буквально запрошує на спільні велопрогулянки і, взагалі закликає до руху вперед разом з бібліотекою!!!

Також можна ознайомитись зі зразками сувенірної продукції. А також розміщено запрошення на обласний фестиваль «Петриківський дивоцвіт», до речі у 2017 році 10 років цьому фестивалю-ярмарку. Бібліотекарі щороку надають волонтерську допомогу у його проведенні.

                                                                         

Виставка надзвичайно універсальна- вона розрахована на дітей, батьків, вчителів, гостей селища та району. Біля неї можна погратися, почитати, помріяти і просто відпочити!!! Біля виставки є ігри , доміно, столик та зручне крісло. Також передбачено папірці для нотаток, ручки, кольорові олівці , розмальовки в стилі «петриківки».Ну, і звісно ж –зошит для вражень, відгуків, побажань.А кому потрібно- фотоапарат, флешка і безкоштовний Інтернет (щоб визначити маршрут і замовити квитки у подорож)!!!

                                                                       

Відкриття виставки ще попереду, анонси розіслано запрошення роздано. Чекаємо на своїх читачів, близьких та далеких гостей. На нашу думку успіх виставки гарантовано!!! Бачимо мету - не бачимо перешкод))). Автори виставки Наталія Шумейко та Бутко Ольга чекають читачів та запрошують гостей.

                                                                            

Переглядів: 634 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz