Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 16:36

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 20 » "Найкращий читач Петриківщини _2015"
12:18
"Найкращий читач Петриківщини _2015"

19 березня в Петриківській районній бібліотеці для дітей  найкращі читачі Петриківського району взяли участь у ІІ етапі - регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України 2015". Конкурс проводиться з метою підвищення рівня особистісного розвитку і культурної компетентності школярів відповідної вікової категорії, заохочення їх до систематичного читання, сприяння патріотичному вихованню школярів через заохочення до читання сучасної української дитячої літератури. Сьогодні дитину все складніше  зацікавити  книгою, залучити до читання, адже навколо стільки цікавого: комп’ютерні ігри, телевізор з його нескінченними мультсеріалами.  Однак  кожна бібліотека Петриківщини  має своє неповторне обличчя.  Нам, бібліотекарям, хочеться, щоб  маленький  слухач  полюбив  книгу,  став  активним  читачем  бібліотеки, бо  якщо  ми  зуміємо  їх  переконати  в  наш   час  інформаційних технологій,  що   краще  почитати  книгу,  яка розвиває, ніж  грати  в  комп’ютерні  ігри,  то в майбутньому ми  будемо  мати  розумну  націю.

 

Саме дитяча   бібліотека має особливу  специфіку прививати  любов до книги  дітям   з   раннього  віку, виробляти у дітей навички самостійної роботи з книгою, популяризувати найкращі надбання української  і світової літератури.
На змагання прибули найкращі читачі з Шульгівки, Лобойківки, Петриківки, Хутірського.

Заступник директора по роботі з дітьми Шумейко Н.С. тепло привітала учасників змагання і побажала успіхів та подальшого гарного читання. Ведучі : бібліотекар абонемента РДБ Потапенко Ю.В. та бібліотекар читального залу РДБ Бутко О.В. цікаво провели вікторину, підготували мультимедійну презентацію , допомагали учасникам широко розкрити свої знання.

Учасники конкурсу з великим задоволенням та натхненням ділилися враженнями про кращі твори української сучасної літератури та світової класики. Кожен учасник, проявляючи креативність та артистизм, розповідав про свою улюблену книгу і відповідав на запитання членів журі, демонструючи розуміння тексту, вміння його аналізувати і загальну ерудицію.

З метою різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створено компетентне журі в складі: директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова О.А..бібліотекар РБ ПікушС.П..бібліотекар РБ Завалипіч О.В.

За результатами оцінювання були визначені і нагороджені грамотами наступні переможці творчого змагання: 

Новік Марина, учениця 6 класу Лобойківської СЗОШ

Жадан Вікторія, учениця 7 класу Петриківської НЗОШ ,

 

Подяками за участь та активність у читанні отримали:

Геркул Аліна, учениця 6 класу Шульгівської СЗОШ,

Ганенко Ліза , учениця 6 класу Шульгівської СЗОШ,

Литвин Аня , учениця 7 класу Хутірської СЗОШ.

Лідери читання продовжать боротьбу у 3-му обласному етапі конкурсу, який відбудеться в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей.
Вітаємо переможців!    

 

Переглядів: 505 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz