Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:46

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 28 » Найкращий читач Петриківщини -2018
16:16
Найкращий читач Петриківщини -2018

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується

і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку

називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі»

Василь Сухомлинський

28 березня 2018 року в Петриківській бібліотеці для дітей відбувся II етап конкурсу «Найкращий читач Петриківщини 2018 року». З привітальним словом до учасників звернулися заступник директора КЗК «Петриківська ЦБС» по роботі з дітьми Шумейко Н.С. та побажала учасникам, щоб їх знання книги, спостережливість, допитливість, вміння переконати співрозмовників , влучно охарактеризувати головних героїв , дати свою правильну оцінку розвитку подій у книзі допомогло їм у творчому змаганні під час конкурсу.
В II етапі конкурсу «Найкращий читач Петриківщини 2018 року» прийняли участь читачі Петриківської бібліотеки для дітей, КЗК «Петриківська селищна бібліотека», КЗК « Червонопартизанська с/б», КЗК «Хутірська с\б»,КЗК «Єлизаветівська с\б», КЗК «Іванівська с\б»,КЗК «Гречанівська с\б», КЗК «Шульгівська с\б».
Метою конкурсу «Найкращий читач Петриківщини 2018 року» є популяризація книги та читання підтримка й розвиток інтересу до історії рідного краю, культурних традицій. Книга, незважаючи на високі новітні технології, завжди залишатиметься хорошим другом , читання - даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного книги вчать, виховують, з ними можна подорожувати, мріяти, уявляти, проживати інші життя, а своє множити у тисячі разів. Книги відкривають нам нові світи, нові горизонти, нові враження та переживання.
На книжкове свято зібралися ті, хто любить книгу, багато читає. Під час конкурсу учасники в різноманітній формі презентували свою улюблену книгу- креативно, впевнено, харизматично, з любовю. Переможцями конкурсу за рішенням журі у складі спеціаліста відділу культури Петриківської селищної ради Грінько І.М., директора КЗК «Петриківська ЦБС» Насонової О.А., бібліотекаря читального залу ЦБ Пікуш С.П. було одноголосно визначено Шкарлат Вікторію(7 клас) читача КЗК «Червонопартизанська с\б» та Маренича Олександра (6 клас) читача КЗК «Петриківська селищна бібліотека».

Організатори конкурсу щиро привітали та подякували всім учасникам за участь у творчому змаганні, побажали і надалі брати участь у цьому щорічному заході, а переможцям успіхів у обласному етапі Конкурсу, гідно представити рідну Петриківщину в м. Дніпро та отримати звання «Найкращий читач України-2018».Всі учасники отримали грамоти, подяки, подаруночки та прийняли участь у дружньому чаюванні. Приємним є те ,що учасники залюбки знайомилися. спілкувалися та розширили коло своїх друзів.

Велика подяка дітям –учасникам конкурсу за любов до книги та читання, їх батькам за гарне виховання, бібліотекарям за відповідальне залучення дітей до читання сучасної української книги, відділу культури ,мистецтв, туризму,у справах релігії та міжнародних зв’язків Петриківської селищної ради за допомогу у проведенні конкурсу.

Дорогі друзі, всі-всі учасники конкурсу «Найкращий читач 2018 року»! Ми бажаємо вам, щоб замріяне у світанковому дитинстві обовязково збувалося! Нових успіхів вам і перемог!

Бажаємо злетів і нових висот,

Щоб труднощі зникли навіки.

Побільше вам всіляких нагород,

Щоб радість плинула, як синьоокі ріки!

До наступних зустрічей!

                                                      

                                                                      

                                                                       

                                                                       

                                                                        

Переглядів: 484 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 adekuasvitich • 13:14, 01.04.2018
Як звати бібліотекаря Іванівської школи?
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz