Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 02:44

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 6 » "Ніколи не пізно мати щасливе дитинство"
23:23
"Ніколи не пізно мати щасливе дитинство"

    Черговий раз «Docudays UA Світлячок» зібрав однодумців. П’ятого грудня в Петриківській районній бібліотеці для дітей пройшло засідання кіноклубу документальних фільмів. Цього разу до нас завітали учні сьомого, восьмого та дев’ятого класів Хутірського НВК з вчителем Сидоренко Людмилою Миколаївною, Ці учні вперше були на показі фільмів  клубу «Docudays UA Світлячок».

      Традиційно зустріч почалася зі знайомства. Потім бібліотекар Потапенко Юлія  розповіла про Декларацію з прав дитини, ознайомила з літературою по цій тематиці. Хочеться відмітити, що діти поводили себе надзвичайно розкуто. Відповідали на запитання, висловлювали свої думки з приводу обговорюваних життєвих ситуацій.

     Увазі учнів були представлені два фільми   «Абетка» режисера Мадлі Ляене  та «Трудний» режисера Миколи Бондарчука .

      Перед показом фільмів модератор Бутко Ольга розповіла про діяльність клубу «Docudays UA Світлячок» коротку історію створення. Хочеться зазначити, що перед початком зустрічі ми думали, як поєднати два абсолютно різних фільма. Потім вирішили провести паралель у порівнянні двох світів, абсолютно різних. Життя Велегай Фломо з «Абетки» та хлопчика Васі з фільму «Трудний». В результаті вийшло дуже цікаве обговорення. Діти активно включились в дискусію, висловлюючи свої думки, інколи сперечаючись, чи погоджуючись з висновками одне одного. Суперечки в більшості випадків точилися навколо прав дитини, які вона повинна отримувати при народженні, та які дає подальше життя в залежності від різних обставин, як-то країна в якій живеш, батьки, риси характеру.

   Відомо, що наша самооцінка формується в дитинстві. Але що ж робити, якщо, батьки не підтримували, не вселяли віру, не дозволяли робити помилки, любили умовно? Американські психотерапевти кажуть: "Ніколи не пізно мати щасливе дитинство". Ніколи не пізно навчитися вірити в себе і цінувати високо. Незважаючи на минулий, негативний досвід, в кожному з нас є внутрішні ресурси, сили, потенціал які можуть підняти нас на вершини успіху.

 

Переглядів: 438 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz