Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 00:59

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Новий дискусійний майданчик при дитячій бібліотеці
11:29
Новий дискусійний майданчик при дитячій бібліотеці

Друзі! Щиро вітаємо переможців спільного конкурсу програми «Бібліоміст» та Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA «Кіноклуб Docudays UA в бібліотеці», направленого на сприяння активізації діалогу про права людини в українському суспільстві шляхом надання бібліотекам медіа-інструментів та методології для підвищення рівня поінформованості громадян України в галузі прав людини . Конкурсна комісія відібрала найсильніші із поданих на конкурс заявок. До списку перемоців другої черги конкурсу (навчання та відкриття кіноклубів у січні 2016 року) увійшла Петриківська районна бібліотека для дітей!

Відкриття кіноклубу ще попереду,і дуже важливо,що робота  кіноклубу буде  ще одним  важливим кроком  до створення на базі закладу культури центру місцевої активності підростаючого покоління. Головна мета майбутнього кіноклубу  - не змусити полюбити документальне кіно, а навчити дітей  бути особистістю, не підкорюватись стадним інстинктам, а мати свою думку і відстоювати її, навіть якщо вона протилежна до більшості, аналізувати, відчувати, думати… І документальні фільми від Docudays UA нам в цьому допоможуть.

3-5 лютого відбувся тренінг – семінар у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів Міжнародного фестивалю документально кіно про права людини Docudays UA » в місті Києві для модераторів/керівників кіноклубів Docudays UA у якому взяли участь Завалипіч О.В. , модератор кіноклубу «Docudays UA Пектораль» при Петриківській районній бібліотеці  і модератор майбутнього кіноклубу при Петриківській районній бібліотеці для дітей  Бутко О.В. Для модераторів які тількі будуть відкривати кіноклуби програма включала :  права людини та методи організації дискусії, перегляд  та обговорення документальних  стрічок. За результатами навчання учасникам семінару   експерти  з  медіаосвіти  Валентина Потапова і Олександр Войтенко вручили сертифікати який засвідчує участь у тренінгу «Кіноклуб Docudays UA як інструмент просвіти з прав людини» у рамках проекту  «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів міжнародного фестивалю документального кіно Docudays UA ».

                                                                            

                                                                             

Переглядів: 589 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz