Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 11:59

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 26 » Об’єднані любов’ю до рідного краю
16:51
Об’єднані любов’ю до рідного краю

Рідний край – це наша мала Батьківщина, частинка нашої неньки України Розуміння Батьківщини в дітей тісно пов'язане з конкретними уявленнями про те, що близьке і дороге їх серцю. Навчити відчувати красу рідної землі, красу людини, що живе на цій землі, виховати любов до рідних місць, до всього, що оточує дитину з дитинства,- одне із завдань книгозбірень для дітей, отже у вивченні історії краю та збереженні його традицій велику роль відіграють книга та бібліотека. Публічні бібліотеки Петриківського району взяли активну участь в обласній літературно-краєзнавчій подорожі «Мандруємо рідним краєм».

26 квітня 2017 року в Петриківській районній бібліотеці для дітей відбулась краєзнавчо-ювілейна панорама «Моє Придніпров’я калинове! Моя ти гордість вікова!»,приурочену 85-й річниці Дніпропетровської області та 245-й річниці заснування Петриківки. Ведучі заходу Шумейко Наталія (районна дитяча бібліотека) та Лантух Наталія (Лобойківська сільська бібліотека) розкрили присутнім історичні сторінки творення області та селища Петриківка. Під час цього заходу було підведено підсумки районного конкурсу робіт в рамках обласної літературно-краєзнавчої подорожі «Мандруємо рідним краєм».

За результатами засідання журі конкурсу було відзначено – I місце зайняла Рашевська Ольга (Лобойківська сільська бібліотека), II місце Яненко Ілля (читач районної дитячої бібліотеки),III місце Безпальча Яна ( активна читачка Іванівської сільської бібліотеки).Ці діти були нагоджені грамотами та призами. Інші учасники також одержали грамоти, подяки та заохочувальні призи: Важківська Софія(Гречанівська сільська бібліотека), Філіманчук Владислав (Петриківська НЗОШ), Хохля Юлія та КлименкоТаня (Шульгівська сільська бібліотека);Новік Марина, Мустафаєва Зіна , Деркач Марія, Братко Владислав, Запорожченко Альона, Макаренко Владислав, Жадан Владислав (Лобойківська сільська бібліотека).

Зазначу, що всі роботи оформлено творчо та оригінально, по – різному, але всі вони об’єднані великою любовю до свого рідного села, рідної Дніпропетровщини. Цей захід, ця «подорож» наповнює краєзнавчу діяльність бібліотек новим змістом, це дає змогу розкрити щось цікаве, до цього невідоме про малу Батьківщину, надихає на те, щоб кожен односелець із душевним трепетом згадував і ніколи не забував місце, де він народився, де пройшло його дитинство з дивоцвітом-казкою, в затишній батьківській оселі.

Переглядів: 543 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz