Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 04:30

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 25 » Обласна школа керівника-менеджера “Публічні бібліотеки області: трансформаційні процеси в умовах децентралізації та досвід проектних ініціат
14:23
Обласна школа керівника-менеджера “Публічні бібліотеки області: трансформаційні процеси в умовах децентралізації та досвід проектних ініціат

20-22 вересня 2017 року (м.Дніпро- м.Павлоград) відбулась обласна школа керівника-менеджера “Публічні бібліотеки області: трансформаційні процеси в умовах децентралізації та досвід проектних ініціатив”.

День 1. 20 вересня м. Дніпро

Впродовж роботи обласної школа керівника-менеджера для директорів ЦБС, керівників бібліотек ОТГ та завідуючих бібліотеками області заступник директора Дніпропетровського центру місцевого самоврядування Антон Гапєєв торкнувся питань співпраці влади із закладами культури під час децентралізації. А саме про вплив реформи на мережу публічних бібліотек в Україні розповіла Наталія Розколупа , заступник генерального директора з наукової роботи Національної бібліотеки ім. Ярослава Мудрого (м.Київ).

Основні акценти - послуги, якість, доступність , модель організації бібліотек в ОТГ у відповідності до законодавства України. Пролунали питання можливостей розвитку публічних бібліотек у нових умовах від директорів бібліотек Новомосковського, Павлоградського, Царичанського, Покровського, Дніпровського районів та міста Марганця. Йшлося і про узагальнення всіх питань для створення практичних відео-занять щодо розвитку бібліотек в умовах децентралізації.

Дні 1- 2. м.Павлоград

Надзвичайно насиченою , дієвою та переконливою була програма для учасників школи . Зі своєю ефективною роботою познайомили гостей бібліотеки м.Павлограда:

-Центральна міська бібліотека ім. Г.П.Світличної;

-Центральна дитяча бібліотека;

-Всевікова Бібліотека Сімейного Читання № 2 «ДІМ»

Учасники школи за програмою обговорили майбутнє бібліотек, виклики та можливості, що стоять сьогодні перед ними. Разом з бібліотеками м .Павлограда шукали відповіді на складні питання: які сильні та слабкі сторони мають сучасні бібліотеки, як об’єднане бібліотечне співтовариство спираючись на досвід проектних ініціатив може допомогти зустріти виклики майбутнього.

                                                                                  

                                                                                  

                                                                                   

 

 

 

Переглядів: 597 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz