Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 08:01

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 3 » Семінар- практикум «Впровадження УДК: Основи систематизації документів за класифікаційною системою УДК» .
16:06
Семінар- практикум «Впровадження УДК: Основи систематизації документів за класифікаційною системою УДК» .

03 травня в Петриківській центральній бібліотеці селища Петриківка був проведений семінар- практикум «Впровадження УДК: Основи систематизації документів за класифікаційною системою УДК» .
Директор Петриківської ЦБС Насонова О.А.,привітавши учасників семінару, ознайомила з метою, програмою роботи семінару - тренінгу та акцентувала увагу на нормативно – правових документах з УДК. Далі слово мали бібліотекарі Завалипіч О.В. та Бутко О.В., які попередньо відвідали обласні семінари-тренінги з питань впровадження УДК. Працівники бібліотеки ділились практичним досвідом впровадження в роботу книгозбірень Універсальної десяткової класифікації згідно з постановою Кабінету Міністрів України №177 від 22 березня 2017 року. Бібліотекар відділу комплектування та обробки літератури Завалипіч О.В.провела з бібліотекарями практичні заняття, де на прикладах продемонструвала, як треба індексувати різні документи, розповіла про нюанси шифрування за УДК.
Усик С.В. наголосила на виконанні завдань відповідно до Програми діяльності кожного закладу, а саме конкурси, регіональні кампанії.
Заступник директора КЗК «Петриківська ЦБС» по роботі з дітьми
Шумейко Н.С. оголосила переможців місцевого туру обласного літературного конкурсу творчих робіт «До рідного слова торкаюсь душею» і бібліотекарям передано грамоти, ними стали : Кравець Анастасія 1 місце, читачка КЗК «Шульгівська сільська бібліотека», II місце зайняв читач Петриківської бібліотеки для дітей Баламутовський Дєніс , III місце - Кейда Аліна читачка КЗК «Червонопартизанська сільська бібліотека». Решта учасників отримали дипломи за участь у конкурсі. Також анонсували наступні конкурси та семінари,які пройдуть на базі Петриківської центральної бібліотеки.
Наразі хочеться висловити подяку всім працівникам за методичні та практичні поради, не зважаючи на те, що час для спілкування був обмежений, а інформації було забагато.

                                                                               

                                                                                     

                                                                                       

                                                                                        

                                                                                        

Переглядів: 419 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz