Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 07:11

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 31 » Смійтесь на повні груди і здоров'я з вами буде!
15:31
Смійтесь на повні груди і здоров'я з вами буде!

Сміх людський — чудесна штука.

Він — мистецтво і наука.

Він — в житті і для життя.

Із потворного й дурного

Посміятися не гріх.

Добрий сміх не б'є, не мучить,

Він на світі жити учить.

П.Глазовий

    В рамках заходів, присвячених Тижню дитячої та юнацької книги , 31 березня 2017 року в РКЗК «Петриківська ЦБС» пройшла традиційна для публічних бібліотек «Гуморина – 2017» - свято гумору, де діти з різних сіл Петриківського району брали активну участь. Сьогодні всі учасники веселились від душі, забувши про всі негаразди та проблеми. У цьому році захід проводився шостий раз. Учасники читали та інсценізували гуморески відомих українських авторів, розігрували веселі сценки з творів українських класиків.

Повеселились на славу! А для того, щоб усім учасникам було весело, чималенько попрацювали бібліотекарі та їх активні читачі. Районна дитяча бібліотека підготувала Половяна Максима з частівками,Дорошова Женю з гуморескою «Заметіль» та Наливайко Вову ,який декламував гумореску «Подарунок жінці». Юна танцюристка Клименко Таня з с.Шульгівка виконала запальний циганський танець( бібліотекар Клименко Л.І.). Улянівку представляла Гужва Маргарита з гуморескою «Наші діти»(бібліотекар Наливайко С.Г.). Іванівський гуморист Хлгатян Деніс прочитав гуморески П.Глазового «Теща», «Мирон як Мирон»( бібліотекар Маляр Т.І.). Є гумористи і в с.Хутірському –Владик Рибалко виконав гумореску «Дістало» ( бібліотекар Полтавська О.В.). Славиться талантами с.Чаплинка , що яскраво підтвердили Гаркуша Нікіта та байрак Максим, прочитавши гуморески П.Глазового «Нервовий пасажир», «Українське сало», «Куми моржі»(бібліотекар Лисуненко І.В.). Артисти з Лимарівки (учні Петриківської НЗОШ) підготували дві сценки : «Як я жінку вибирав» та «Як чоловіка продавали» у виконанні учнів 7, 8 та 9 класів -ФіліманчукаВладіка,БражникаРоми,Шовкопляса Іллі,ШишацькогоЕдіка,Строценко Ані, Рижко Ані, Луг Софійки, Жадан Віки (бібліотекар Десятерик В.М.). Віка Жадан гарно виконала гумористичну пісню з репертуару «Лісапетного батальйону».

Чудовий артистизм проявили лобойківські юні гумористи -Захарук Ваня з гуморескою «Батьки Чомучки»(А.Костецького) та Гоменчук Сергій з гуморескою «Еліксир молодості» (Є. Дудара) (бібліотекар Лантух Н.Ю.)

  • учасник районної гуморини Горяний Руслан з с.Гречане виконав гумореску П.Глазового «Сміх і сльози».Потім всі гуртом переглянули гумористичні відео попурі. Разом веселою компанією випили чаю зі смаколиками. Отже,щоб легше було жити, долати дрібні труднощі – даруйте один одному щирі і добрі усмішки. І не тільки 1 квітня, але весь рік, хай гумору не буде кінця! Вона нічого не коштує, але багато дає. Це усмішка: вона збагачує тих, хто її отримує і не збіднює при цьому того, хто її дарує. Вона тримає мить, а в пам’яті залишається назавжди. Посміхайтесь! Вона приносить щастя в дім, породжує атмосферу доброзичливості у ділових стосунках і служить паролем для друзів. Усмішка – бальзам для втомлених, сонячний промінчик для тих, хто впав духом, вона – найкращі ліки від неприємностей.
  •                                                               

 

Переглядів: 704 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz