Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 01.05.2024, 03:14

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 9 » Сучасна бібліотека- репертуар послуг для громади
15:58
Сучасна бібліотека- репертуар послуг для громади

9 червня  2016 року в РКЗК «Петриківська ЦБС» було проведено  семінар бібліотечних працівників «Сучасна бібліотека- репертуар інноваційних і традиційних послуг для громади».

На ньому розглядались нові нетрадиційні підходи до організації діяльності бібліотек, обговорювалось велике коло питань з теорії і практики інноваційної діяльності. Розглядалися питання розвитку бібліотек у контексті сучасних проблем і перспектив, можливості бібліотек щодо задоволення інформаційних та дозвіллєвих інтересів читачів, інноваційні форми і методи роботи серед користувачів. Під час дискусії «Спілкуємося. Вчимося. Працюємо по- новому» виникла цікава жвава розмова, обмін думками, досвідом з питань функціонування сьогоднішньої публічної бібліотеки . В ході семінару виступали Насонова.О.А., Потапенко Ю.В., Лисуненко І.В.,Таран Т.Ю.,Маляр Т.І., Завалипіч О.В.

                                                                          

                                                                            

                                                                            

                                                                          

Під час семінару було продемонстровано документальний фільм  з прав людини Docudays UA «Металобрухт».Червоною ниткою якого є патріотизм, розвивиток  вміння цінувати толерантність і бути толерантним , це історія про людину, в якої є все. Це зовсім не те, що звикли уявляти собі продукти сучасної системи цінностей. При обговоренні  бібліотекарі зазначили, що дуже важливо  формувати в глядача розуміння, що життя та його цінності — це особистий вибір людини. Розглянули проблему пошуку гідного життя та його відстоювання окремих спільнот громадян в умовах упередженого ставлення суспільства.

Підводячи підсумок семінару директор централізованої бібліотечної системи Насонова О.А. сказала: «Завдяки професійному навчанню працівники книгозбірень набувають якостей сучасного фахівця, а це перш за все компетентність, здатність до організації роботи та її якісного планування, спрямованість на співпрацю, вміння своєчасно вносити корективи у свою діяльність. Бібліотечні фахівці поступово оволодівають комп’ютерною технікою, інноваційною культурою. Проявляють спроможність сприймати нові ідеї, творчо опановувати та використовувати у своїй роботі цікавий досвід колег».

Переглядів: 689 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz