Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 00:00

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 8 » Сучасні тенденції в обслуговуванні користувачів-дітей
10:24
Сучасні тенденції в обслуговуванні користувачів-дітей

Cьогодні Петриківська дитяча бібліотека набуває статусу інформаційного, культурно-дозвіллєвого центру, де успішно може поєднуватись книга і комп’ютер, м’яка іграшка і інтерактивна гра, творчість юних і дорослих.
 Зробити бібліотеку яскравою, справити враження на сучасного користувача, показати нестандартний зміст і форму, внести ауру новизни – завдання не з легких. Бібліотечні працівники Петриківського району постійно працюють над підвищенням професійної компетенції з питань роботи з дітьми.

                                                                                         

7 квітня 2016 року в РКЗК «Петриківська ЦБС» було проведено семінар «Сучасні тенденції в обслуговуванні користувачів-дітей». На семінарі були розглянуті актуальні питання роботи з дітьми, основні критерії роботи бібліотеки з цією віковою категорією висвітлила  директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова О.А.

                                                                                      

Заступник директора РКЗК «Петриківська ЦБС» по роботі з дітьми Шумейко Н.С.  ознайомила колег з питанням "Клуби за інтересами: нова якість, пошук та тенденції розвитку" а також підготувала методичні поради «Сучасні тенденції в обслуговуванні користувачів-дітей:з досвіду роботи районної бібліотеки для дітей».                                                                                           

З консультацією  « Сучасні форми і методи роботи з користувачами молодшого шкільного віку . Використання інформаційних технологій» виступила бібліотекар РБ Завалипіч О.В.

                                                                                         

Інформаційний огляд «Сучасна дитина в бібліотеці: сьогодення та перспективи на майбутнє» здійснила бібліотекар читального залу по обслуговуванню дітей Бутко О.В.

                                                                                          

Про свої враження від проведеного Обласною бібліотекою для дітей 3 етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2016» розповіла Столяренко Л.М., бібліотекар КЗК «Гречанівська с\б».                                       Далі в програмі семінару була  година взаємних порад .

На закінчення відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки «Магія читання». Семінар пройшов у формі ділового спілкування та обміном досвідом.

                                                                                       

 

 
Переглядів: 558 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz