Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 09:04

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 12 » Свято бібліотекарів Дніпропетровщини або бібліотечний weekend
10:20
Свято бібліотекарів Дніпропетровщини або бібліотечний weekend

Сучасна бібліотека - це зовсім інший формат. Сьогодні все по-іншому. Сучасна бібліотека - це новий простір, нові методи роботи, нові читачі.. Але книга є і залишається гарним трендом. Сучасна бібліотека - це, насамперед, сучасний бібліотекар, який завжди тримає руку на пульсі нових бібліоподій. Яскравим прикладом цьому- презентація-бенефіс «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення» , яка відбулася в рамках святкових заходів до Всеукраїнського дня бібліотек в день святкування Дня міста — 09 вересня 2017 року у парку ім. Лазаря Глоби.

В цей день на майданчику парку біля пам’ятника В. Чкалову свою роботу представляли бібліотеки різних систем і відомств ( 16 бібліотечних закладів). До уваги відвідувачів парку було представлено широкий спектр сучасних інформаційних технологій та інноваційних бібліотечних послуг. Усіх жителів і гостей м.Дніпро , хто цього дня завітав на презентацію- бенефіс, очікувало безліч пізнавальних, інформаційних, ігрових і розважальних програм, метою яких було подарувати гарний настрій, розповісти про свою бібліотеку , її фонди, послуги та яскраво продемонструвати свій бібліокреатив. Нам також пощастило відвідати цього дня місто Дніпро, побачити його святкову велич, і, звісно, тісно поспілкуватися з колегами з усієї області, познайомитись з їх досвідом роботи.

Сонячний день і незвичайні експозиції приваблювали перехожих. Цікавою була презентація сільської бібліотеки Петриківського району- завідуюча КЗК «Лобойківська сільська бібліотека» Лантух Наталія розповідала бажаючим про свій заклад, закликаючи їх більше читати, поринути у чарівний та пізнавальний світ книг. Всіх, хто проходив, зацікавила фотосушка світлин «Лобойківська бібліотека запрошує», де відтворені найцікавіші миті бібліотечного життя КЗК «Лобойківська сільська бібліотека». Привертала увагу інсталяція «Україна єдина» та книжкова виставка «Боже, Україну храни». Але , на мою думку , родзинкою презентації своєї активної діяльності було те, що бібліотека підготувала для жителів та гостей міста музичне привітання «Україна- це ми!». Танцювальний колектив «Дружба» (керівник Семиволос Л.І.) звеселяв оточуючих цілою низкою танців: «Танець з рушниками», «Гопак», «Плескач», «Солдацький вальс», «Яблочко», «Угорський танець». Творчі особистості змогли опанувати техніку виготовлення оберегів «Домовичок», символізуючих збереження миру і спокою у родині, збереження будинку від бід і розорення. Майстер – клас проводила читач лобойківської книгозбірні Кільчинська Таміла.

                                                                                 

Багато було бажаючих скористатися «Швидкою солодкою допомогою» (рецепти та цукерочки) для нових яскравих ідей, для щастя, для любові, для грошей та інші

Немало городян виявили зацікавлення ляльковим пальчиковим театром , буклетами про його діяльність, вітальними долоньками «Вас вітає Лобойківська сільська бібліотека».

Приємним є те, що на презентації -бенефісі було багато родин з дітьми, літніх людей, молоді- а це означає, що бібліотеки єднають покоління, і є надійними містками з минулого в майбутнє,

Щоб цей захід відбувся потрібна співпраця бібліотеки і громади – важливий чинник іміджу бібліотеки. І, звісно, головне, любіть те, що ви робите!

                                                                      

 

 

Переглядів: 825 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz