Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 07:40

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Запрошуємо - Книгоманія - 2016!!!
15:31
Запрошуємо - Книгоманія - 2016!!!

В рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2016"

Петриківська районна дитяча бібліотека проводить конкурс "Найкращий читач - 2016".

Конкурс відбудеться у наступні терміни:

І (відбірковий) - в сільських та шкільних бібліотеках з 8 лютого по 2 березня;

ІІ (районний) - в Петриківській районній бібліотеці для дітей -17 березня.

 Запрошуємо учнів 6 та 7 класів, які є читачами бібліотек взяти участь в конкурсі.

                     

                  Допитливим читайликам Петриківська районна бібліотека для дітей презентує!
                                   Книги сучасних авторів:

                                                          
- Андрусяк Іван «Чупакабра та інші зайчики. Усе солодший сад». Книжка – «перевертун» 
«Чупакабра та інші зайчики» — вірші розбишацькі, сповнені гумору та добрих капостей. 

- Бедрик Юрій «Тьотя Бегемотя»
«Тьотя Бегемотя» Юрія Бедрика – саме ця: «у блакитнім шарфику, з фініком у роті», - давно стала легендою сучасної української літератури для дітей.
- Вдовиченко Галина «Ліга непарних шкарпеток»
У нижній шухляді жили непарні шкарпетки. Їм дуже хотілося бути потрібними, але... одного разу господиня пообіцяла викинути "весь цей мотлох". Тоді вони організували Лігу непарних шкарпеток, і коли хтось із них вскакував у халепу, друзі рятували його. Навіть коли до сірої шкарпетки знайшлася пара, вона не захотіла покидати старих друзів. 
- Гридін Сергій «Федько у пошуках чупакабри»
Хто в дитинстві не мріяв про скарби? Хто не ховався від жаху під ковдру у темній кімнаті, слухаючи страшні оповідки? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе ця книга!
Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів. Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод реального світу!

- Дерманський Сашко «Казки дракона Омелька»
Нова книжка Сашка Дерманського — наймолодшого і найвеселішого з сучасних українських дитячих письменників — це довгоочікувана мандрівка у казковий світ дракона Омелька — невтомного казкаря, що складає безліч казок, але якому завжди бракує слухачів. Адже тільки-но він підкрадається до когось, щоб розповісти казку, як усі одразу верещать: «Дракон!» — і втікають... Можеш собі уявити, який щасливий буде бідолашний Омелько, коли ти прочитаєш і полюбиш його чудові казки...
- Жолдак Богдан «Капосні капці»
Іван Франко переповів нам свого часу сповнену дивовижних пригод східну історію про Абу-Касимові капці, котрі завдали чимало клопотів їхньому власникові, аж доки, врешті-решт, звели його в могилу. Утім, по смерті оголосили-таки через це Абу-Касима – такого бідного, що мав лише ті капці – святим…
- - Мовчун Леся «Арфа для павучка» 
Павучок Карпик майструє особливу місячну арфу, Хро влаштовує собі домівку у великому жовтому яблуку, а кошеня з білою лапкою – шукає тиші. То все герої цієї книги, що живуть у незвичайному, світлому, теплому і зворушливому світі казок Лесі Мовчун. Ця книга не лише для читання, але й для розглядання з дитиною яскравих малюнків Дмитра Кузьменка.

-Казки Лірника Сашка                                                                                 Олександр Власюк більше відомий як лірник Сашко – але знають його і як музиканта гурту "Вій". Лірник Сашко власне, є сьогодні одним з самих відомих складачів та оповідачів казок на Україні – і через те, що постійно приймає участь у всіляких фестивалях, і через те, що диски ось видає. Але насамперед через те, що казки складає – вправні, і розповідає їх – живо, цікаво.

-Володимир Рутківський «Ганнуся у гості до лісовика»

Хіба можна всидіти в наметі посеред лісу ,коли невідомі злочинці попереджають,щоб ви поводилися тихо і нікуди не висували свогоцікавого носа?Хіба можна відмовитися від знайомства з русалкою Ган чи отримати подарунок від зайця? А ще відчути вірне плече друга, переконати у своїй правоті Невіруючого Хому Назаровича ,і, звісно, закохатися по самісінькі вуха у прекрасну однокласницю.

Переглядів: 579 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz