Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 02:01

Петриківська бібліотека для дітей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 4 » Згадували відомого земляка
16:31
Згадували відомого земляка

 

Чи часто ви задумуєтеся над тим, що вагоміше в нашому житті: матеріальне збагачення чи духовні скарби людської душі? А що ж таке людина без щирості, поваги до минулого, милосердя, чуйності, щедрості… Це просто істота, яка може рухатися, споживати,.. тобто існувати. І які ж ми, люди, щасливі, що наше серце, наш розум не можуть обійтися без дружньої усмішки, теплого слова, безкорисливої допомоги і пам’яті, спогадів далекого, рідного, необхідного нам, сучасникам.

                                                                                    

      4 грудня 2015 року відзначилося вшануванням пам’яті відомої в літературному просторі Петриківки та за її межами постаттю –Борисом Григоровичем Шрубенко , якому цього року виповнилося б 85. На жаль, його життєві роки скінчили свій біг, не довелося поетові випити свій митецький келих до дна: пішов у вічність.Репертуар святкового заходу вражав різноманітними доробками: це поетична творчість поета, яку майстерно декламували ведучі-Пікуш С.П. та Усик С.В., захоплено читали гуморески учні 9 класу Петриківської  СЗОШ Кісіль В.,Василенко І., Нюхнін І..

                                                                                     

Бібліотекар читальної зали Пікуш С.П. презентувала присутнім власноруч виготовлену збірочку « Творець веселого слова», до якої увійшли спогади односельців, колег по педагогічній роботі, учнів поета, поетичні присвяти ювіляру.До збірки включено також деякі твори митця. Бібліотекар абонемента Усик С.В. зробила огляд літератури біля виставки «Літературними стежками Петриківщини.»

                                                                                                            

 

                             

Своєю присутністю вшанували пам’ять відомого земляка і гості: працівники Управління  Пенсійного фонду України в Петриківському районі Бондаренко О.Я(I заступник начальникаУправління,Гаркуша Н.В.(начальник відділу з питаньпризначення та перерахунку пенсій), Вихованець Н.В.(гол спеціаліст сектору обслуговування громадян).На захід також були запрошено учнів 9 класу Петриківської СЗОШ (кл.керівник Діденко Ю.С). Усі – і гості, і глядачі були задоволені настроєм заходу, виступами учасників та теплою зустріччю.

    Дуже приємно,що, не зачерствіли серця людей, не відсторонилися вони від ближнього свого та не втратили ще потребу вшановувати тих, хто присвятив своє життя служінню вічних цінностей невмирущої духовності. Бібліотекарі надали можливість зазирнути у чарівний світ творчості нашого земляка Бориса Григоровича Шрубенка, згадати теплим словом людину, яка колись

Переглядів: 554 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz